Top
 

Fit@work4women

De periode na je bevalling en de periode rondom de overgang zijn fases in je leven waarin ontzettend veel gebeurt en er veel van je wordt gevraagd, zowel op lichamelijk als mentaal gebied. Je voelt je vermoeid, kunt je misschien minder goed concentreren, alles lijkt meer energie en tijd te kosten dan normaal en je voelt je onzeker en wankel. Hoe houd je alle ballen in de lucht? Hoe blijf je in balans? Curilion helpt je jouw balans weer te vinden of te behouden zowel op mentaal als fysiek gebied. Onder leiding van een team van professionals bieden we je de praktische handvatten en zo nodig behandeling, die jij nodig hebt om je weer krachtig en vitaal te voelen.

Wat een goed initiatief en cadeau van mijn werkgever om mij aan te melden bij FIT@WORK.
Na FIT@WORK kan ik mezelf weer zijn, met meer kennis, een andere visie, persoonlijke groei, positiviteit en geluk. Ik kan weer genieten van mijn leven en alles eromheen.
Het programma van FIT@WORK is laagdrempelig, persoonlijk en heel doeltreffend.
De mensen van FIT@WORK zijn echt top en ze doen er gezamenlijk alles aan om je er weer bovenop te helpen. Zij reiken de handvatten en moedigen je aan zelf de oplossingen te vinden.

Onderdelen individueel zorgprogramma:

Consulten en begeleiding gynaecoloog
Intake, onderzoek, informatie, advies op maat en begeleiding van de klachten op gynaecologisch gebied.

Consulten en begeleiding bekkenfysiotherapeut
Intake, onderzoek van functie van de rug, buik en bekkenbodem, informatie en advies. Opstellen van een trainingsprogramma op maat.

Work-life coaching sessies met gespecialiseerde coach
Samen met de coach onderzoek je hoe jij je balans herstelt en kunt behouden, ook in je drukke dagelijkse leven. Je krijgt hiervoor praktische handvatten en adviezen aangereikt.

Consult voedingsdeskundige
Energiek, gezond en op het juiste gewicht door advies van de voedingsdeskundige.

Training/sport op maat
Met een sportactiviteit naar keuze ga je op basis van de adviezen van de fysiotherapeut aan de slag zodat je je weer krachtig, fit en vitaal gaat voelen.

Fit@work professionals

De drijvende kracht achter FIT@WORK zijn Manon Kerkhof, gynaecoloog en Bettyleen de Vries, bekkenfysiotherapeut. Met hun jarenlange ervaring in de klinische praktijk brengen zij de zorg voor vrouwen nu ook naar het bedrijfsleven vanuit de overtuiging dat vitale vrouwen bijdragen aan een gezond bedrijf.

Curilion heeft een landelijke netwerk van professionals waar ze mee samenwerkt om zorg op maat te bieden voor elke vrouw. Waar je ook woont of werkt, je hebt overal gemakkelijk toegang tot ons professionele netwerk.

Wat levert het op?

• Herstel van vertrouwen in jouw lijf

• Meer energie, meer focus, meer zelfvertrouwen

• Betere work-life balans

• Persoonlijke groei

• Op verantwoorde manier weer gaan sporten en in vorm komen

• Herstel en verbetering van de algehele fysieke conditie

• Voorkómen en behandelen van bekkenbodemklachten nu en in de toekomst

Wat kost het?

Als je werkgever je heeft aangemeld dan betaalt het bedrijf de kosten van het zorgtraject. Deze kosten worden snel terugverdient: het zorgprogramma verhoogt je vitaliteit en gezondheid waardoor je prestaties en je werkvermogen verbeteren. Mocht je zorg willen ontvangen buiten het zorgprogramma, dan komt dit voor eigen rekening. Uiteraard zullen wij je hier dan over informeren.

Fit@work4women rondom de bevalling

Meld je aan voor het zorgprogramma voor je bevalling, zodat we 6-8 weken na de bevalling samen met jou aan de slag kunnen gaan om een start te maken om zowel fysiek als mentaal goed te herstellen. Het zorgprogramma heeft de looptijd van een jaar waarbij we in jouw tempo stap voor stap zowel de fysieke als de mentale aspecten van weer in balans komen inplannen.

Fit@work4women rondom de overgang

Wanneer je graag wilt starten met het zorgprogramma plannen we je in en maken we samen met jouw het programma op maat. Niet alles hoeft tegelijkertijd, het zorgprogramma heeft de looptijd van een jaar en kan in onderdelen worden ingepland.

Contact

Praktijkadres:
Prinsessenhof
Zijlweg 148 B (begane grond)
2015 BJ Haarlem

(023) 888 2260
info@curilion.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 08.30 – 17.00
Telefonisch bereikbaar van 9.00 – 12.00 uur en van 14.00 – 16.30 uur

Correspondentie:
Postbus 685
2100 AR Heemstede

KvK    66056489
BTW   NL856377454B01

AGB Code Stichting Curilion Klinieken 2220954

Contactformulier

    © Copyright 2024 Curilion | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Privacybeleid | Sitemap