Top

Het team van Curilion biedt deskundige (para-) medische zorg op maat voor vrouwen. Kom jij ons team versterken? Bekijk hier onze openstaande vacatures.

Gynaecoloog (v) met aandachtsgebied benigne gynaecologie

Curilion vrouwenkliniek is een zelfstandig medisch specialistisch behandelcentrum op het gebied van gynaecologie, urogynaecologie, proctochirurgie, echoscopie, en psychologie-seksuologie. Wij werken met een enthousiast team van medische specialisten en paramedici samen om excellente vrouwenzorg op maat te leveren in een rustige prettige ambiance, waarbij tijd en aandacht net zo belangrijk is als medische expertise.

In verband met de toegenomen zorgvraag zijn wij per direct op zoek naar een Gynaecoloog (benigne gynaecologie) voor 8-16 uur per week, op basis van ZZP.

Onze ZBC kenmerkt zich door een open en veilig werkklimaat, waarin je deel uitmaakt van een gemotiveerd en betrokken team.

Wat verwachten wij van jou:
Je bent een BIG geregistreerde gynaecoloog met aandachtsgebied benigne gynaecologie. Je functioneert makkelijk binnen een klein team en beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent betrokken, betrouwbaar en zorgvuldig en hebt oog voor de menselijke maat. Je werkt evidence based en bent in staat om samen met de patiënt een behandelplan op maat te maken met ook aandacht voor leefstijl. Je beleeft plezier aan het geven van onderwijs en kennis overdragen aan patiënten en bovenal heb je plezier in je vak.

Wat bieden wij:
Wij bieden je een uitdagende flexibele baan in een prettige, kleinschalige werkomgeving met korte lijnen en ruimte voor vernieuwing. Het betreft een aanstelling op basis van een ZZP constructie.

Heb je nog vragen over de vacature? Colette Hesse, manager bedrijfsvoering, beantwoordt deze graag!
T: 06 54245465
M: colettehesse@curilion.nl  

Heb je interesse? Stuur dan je brief en cv naar colettehesse@curilion.nl

Medisch secretaresse / medisch assistente

Curilion vrouwenkliniek is een zelfstandig medisch specialistisch behandelcentrum op het gebied van de gynaecologie, urogynaecologie, proctochirurgie, echoscopie, en psychologie-seksuologie. Wij werken met een enthousiast team samen om laagdrempelige excellente zorg op maat te leveren in een rustige prettige ambiance.

Voor de front en backoffice zijn we per direct op oproepbasis, op zoek naar een secretaresse voor 0-16 uur per week.

Wat zoeken wij:
Als medisch secretaresse bij Curilion ben je de stem en het gezicht van onze praktijk. Je verricht diverse front- en backoffice taken zoals het ontvangen van patiënten aan de balie, het bijhouden van de agenda’s en het maken van afspraken. Je beantwoordt vragen aan de telefoon en houdt de in- en uitgaande mail bij. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de gehele gang van zaken rondom het spreekuur van de artsen. Het zou helemaal ideaal zijn als je over medische ervaring beschikt, bijvoorbeeld als doktersassistente. Eenvoudige medische handelingen zoals urinescreening, meten van de bloeddruk en assisteren bij medische verrichtingen. Samen met je collega’s draag je bij aan de praktijkorganisatie (voorraadbeheer medische hulpmiddelen, sterilisatie, etc).

 Wat verwachten we van jou:

  • Werkervaring en affiniteit met de medische sector
  • Je kunt goed zelfstandig werken, neemt initiatief, bent stressbestendig en werkt nauwkeurig
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent klantgericht
  • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal
  • Je beheerst de computerprogramma’s MS Word, MS Excel en Outlook
  • Je bent leergierig en staat open om nieuwe zaken te leren
  • Je bent flexibel, betrokken en collegiaal
  • Je staat positief tegenover het samen verder op en uitbouwen van de praktijk

Wat bieden wij:
Wij bieden je een uitdagende baan in een prettige overzichtelijke werkomgeving. Het betreft een functie voor de duur van 1 jaar, op oproepbasis. Voor wat betreft de arbeidsvoorwaarden richt Curilion zich op wat gebruikelijk is bij de ZKN en de functie is ingeschaald conform functiegroep 30 ZKN.

Heb je nog vragen over de vacature? Colette Hesse, manager bedrijfsvoering, beantwoordt deze graag!
T: 023 – 8882260
E: colettehesse@curilion.nl

Voor deze vacature hanteren wij geen sluitingsdatum. Zodra we de goede kandidaat hebben gevonden wordt de vacature gesloten. Heb je interesse? Stuur dan je brief en cv naar vacature@curilion.nl

Contact

Praktijkadres:

Prinsessenhof
Zijlweg 148 B (begane grond)
2015 BJ Haarlem

(023) 888 2260

info@curilion.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 08:30-17:00
Telefonisch bereikbaar van 09:00 – 13:00

Correspondentie:
Postbus 685
2100 AR Heemstede

KvK    66056489
BTW   NL856377454B01

AGB Code Stichting Curilion Klinieken 22220954

Administratie:
Infomedics

Contactformulier

    Copyright 2021 © Curilion | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Privacybeleid | Sitemap