Top

Het team van Curilion biedt deskundige (para-) medische zorg op maat voor vrouwen. Wij staan voor persoonlijke aandacht, begrijpelijke informatie en gezamenlijke keuzes voor de zorg die jij nodig hebt en die bij jou past, zowel op lichamelijk als op mentaal gebied.

Manon Kerkhof

Manon Kerkhof

(Uro)gynaecoloog

Over Manon

Manon Kerkhof studeerde geneeskunde aan het Universitair Medisch Centrum Utrecht en voltooide de opleiding tot gynaecoloog aan het VU Medisch Centrum in Amsterdam in 2008. Al tijdens de opleiding tot gynaecoloog specialiseerde zij zich in de reconstructieve bekkenchirurgie en is zij thans een van de slechts twintig geregistreerde subspecialisten in Nederland.

Na afronding van de specialisatie was zij werkzaam in het Spaarne Gasthuis in Haarlem en consultant in de Isala Klinieken in Zwolle, het Radboud Universitair Medisch Centrum in Nijmegen en het Amphia Ziekehuis in Breda. Zij promoveerde in 2014 op basaal wetenschappelijk onderzoek naar weefselregeneratie van bindweefsel van de bekkenbodem bij vaginale verzakking. Deze onderzoekslijn zette zij voort in het Radboud Institute of Molecular Life Sciences.

In 2016 nam zij het initiatief voor de integrale zorgprogramma’s FIT@WORK4WOMEN waarbij zorg wordt geleverd voor vrouwelijke medewerkers rondom de bevalling en de overgang. In 2017 startte zij met Curilion, een door het Ministerie van VWS erkend Zelfstandig Behandel Centrum voor vrouwenzorg.

Dr. Kerkhof is één van de slechts twintig geregistreerde urogynaecologen in Nederland.

Algemene gynaecologie:

Anticonceptie, problemen aan de eierstokken, afwijkingen aan de baarmoeder(hals), buikpijn, cyclusstoornissen, premenstrueel syndroom, overgang, vleesbomen, vulvaire en vaginale afwijkingen, fluor vaginalis en vaginale afscheiding, echoscopie.

Subspecialisatie:

Urogynaecologie: bekkenbodemgerelateerde problemen zoals incontinentie klachten voor urine en ontlasting; blaasproblemen; darmproblemen, verzakking van baarmoeder, blaas en/of darm, sexuele problematiek, (vulvaire) pijnklachten, second opinions.

Lid Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie (NVOG)
Lid International Urogynaecology Association (IUGA)
Lid Research and Development committee van de IUGA (R&D IUGA)
Lid International Continence Society (ICS)
Medische Advies Raad www.bekkenbodem.nl, patiëntenvereniging

BIG registratienummer 69054197601

Irene Moolhuizen

Irene Moolhuizen

Gynaecoloog

Over Irene

Irene Moolhuizen wist al vanaf jonge leeftijd dat zij gynaecoloog wilde worden. Ze werd in Nederland uitgeloot voor de studie geneeskunde, maar besloot haar droom niet op te geven. Daarom startte ze met de studie in Leuven (België) en studeerde alsnog af aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ze werd opgeleid tot gynaecoloog in het VU Medisch Centrum in Amsterdam en het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp. Daarnaast heeft zij een opleiding tot coach afgerond. Sinds 2015 heeft zij gewerkt als ‘chef de clinique’ gynaecologie in diverse grote ziekenhuizen, waaronder het AMC, OLVG-West in Amsterdam en het NWZ in Alkmaar.

 

“Ik ben een enthousiaste, praktische en betrokken allround gynaecoloog. Mijn professionele prioriteit ligt bij de beste medische zorg voor de patiënte, door goede communicatie en specifieke aandacht voor het algemeen en psychisch welbevinden. Het is van het grootste belang om zorg op maat te leveren door de combinatie van medische expertise en goed luisteren naar het unieke verhaal en de behoeften van een patiënte. Bij Curilion kan ik in een prettige omgeving deze zorg op maat daadwerkelijk aan een patiënte bieden, waar nodig in samenwerking met de bekkenbodemfysiotherapeut, chirurg, psycholoog, seksuoloog of diëtist.”

De expertise van Irene is anticonceptie, problemen aan de eierstokken, afwijkingen aan de baarmoeder(hals), afwijkend uitstrijkje, buikpijn, cyclusstoornissen, premenstrueel syndroom, overgang, vleesbomen, (huid)afwijkingen aan de schaamlippen en vagina, vaginale afscheiding en echoscopie.

BIG registratienummer 59063113401

Eva van Horen

Eva van Horen

Gynaecoloog

Over Eva

Eva van Horen is één van de drie gynaecologen in het multidisciplinaire team van Curilion.

Eva studeerde geneeskunde in Utrecht. Na haar opleiding woonde en werkte ze enige tijd in de grootste maternity clinics van de wereld: het Chris Hani Baragwanath ziekenhuis in Johannesburg, Zuid-Afrika. Bij terugkeer in Nederland kon zij haar droom waarmaken, de opleiding starten tot gynaecoloog.

Eva deed haar specialisatie tot gynaecoloog aan de VU en in het OLVG West, het voormalige St Lucas Andreas ziekenhuis in Amsterdam. In 2016 voltooide zij haar specialisatie.

Na het voltooien van haar opleiding werkte Eva als ‘obstetrisch gynaecoloog’, dus in de verloskunde, in het AMC. Na nog enkele jaren in het Haarlemse Spaarne Gasthuis en een korte periode in Den Helder is Eva neergestreken bij Curilion, om in een kleiner team met meer tijd en aandacht voor de patiënt te werken.

“Het werk bij Curilion geeft veel voldoening en ik hoop op deze manier een verschil te kunnen maken”, aldus Eva.

 

Vera Rempe

Vera Rempe

Chirurg-proctoloog

Over Vera

Vera Rempe studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en specialiseerde zich in de algemene chirurgie in het Erasmus MC en het Sint Franciscus Gasthuis.

Zowel het levensreddende werk op de Intensive Care (3 jaar ervaring) als het redden van ‘het dagelijks leven’ bij alledaagse aandoeningen geven haar evenveel voldoening; het voorlichten en informeren van patiënten en familie en de vaak persoonlijke gesprekken die daaruit voortkomen, zijn voor Vera altijd de kers op de chirurgisch-technische taart geweest.

Daarom werkte zij als chirurg-proctoloog 6 jaar lang met veel plezier in de Proctos Kliniek, expertise centrum voor anus- en bekkenbodemproblemen, met veel tijd voor zowel persoonlijke aandacht voor de patiënt als voor samenwerken met excellente collega’s van verschillende bekkenbodemspecialismen, zoals bekkenfysiotherapeuten, gynaecologen en Maag-, Darm- en Leverartsen.

Tegelijkertijd ontwikkelde Vera zich als (gast-)docent aan de huisartsenopleiding van het LUMC en verschillende (beroeps-)opleidingen. Ook organiseerde zij voor de Proctos Kliniek na- en bijscholingsymposia voor huisartsen, bekkenfysiotherapeuten en andere specialisten. Hier leerde zij ook Manon Kerkhof, urogynaecoloog en oprichter Curilion kennen.

In 2018 volgde Vera haar hart om een andere droom waar te maken: door het oprichten van AlettaZorgt hoopt zij een bijdrage te leveren aan toekomstbestendige huisartsenzorg en laagdrempeliger specialistische zorg. Dit nieuwe werk combineert Vera met werken als chirurg-proctoloog binnen Curilion, om ook hier anale en bekkenbodemzorg op maat te mogen geven samen met deskundige en fijne collega’s. Het beste van twee werelden!

Algemeen: moeizame ontlasting, anale pijn, aambeien en fissuren, ongewild ontlastingsverlies.

Speciale interesse: anale pijn, voorlichting over niet-operatieve opties.

 

Lid Nederlandsche Vereniging voor Heelkunde

Lid Werkgroep Coloproctologie

Lid Nederlandse Vereniging voor Gastrointestinale chirurgie

Gastdocent  Hogeschool Rotterdam, opleiding verloskunde

Gastdocent Erasmus Acadamy Rotterdam

Oprichter/directeur Alettazorgt (www.alettazorgt.nl)

BIG registratienummer 99051543701

Josée Kramer

Josée Kramer

Physician Assistant

Over Josée

Josée, 3e dochter uit een vissersgezin wist al jong dat ze haar horizon wilde verbreden en een mooie manier om daarmee te starten was de opleiding tot verpleegkundige waarbij studeren en werken gecombineerd werd en je verzekerd was van een woonplek waar je startte.

Als gespecialiseerd verpleegkundige verloskunde en gynaecologie was ze op haar plek in het vrouwendomein en heeft ze een aantal jaren in Nederland in verschillende ziekenhuizen op de afdeling Obstetrie en Gynaecologie gewerkt.

Later in Afrika was het ook de moeder en kind zorg waar zich tot aangetrokken voelde tijdens de missies voor Artsen zonder Grenzen waar ze deel van uit maakte.

Deze jaren zijn vormen geweest en de Afrikaanse plekken en gemeenschappen waar ze geweest is draagt ze mee in haar hart.

Op 44-jarige leeftijd heeft ze de stap vanuit het verpleegkundige naar het medische domein gezet en is ze gevraagd om vanuit Vu Medisch Centrum de opleiding tot Physician Assistant gaan volgen, een tot dan toe en nu ook nog wel enigszins onbekende opleiding in Nederland, voor verdere uitleg hierover zie de volgende link van de beroepsvereniging  https://www.napa.nl/physician-assistant/mag-physician-assistant/

Haar specialisme lag binnen de gynaecologie, in eerste instantie gynaecologische oncologie en later vooral de algemene gynaecologie.

Binnen dit werkveld ligt haar expertise met name op gebied van anticonceptie, bloedingsklachten, (chronische) fluorklachten, verrichten van echo’s, menopauze, vaginale problematiek (graft versus host), PMS en PMDD.

Bij de behandeling van de verschillende gynaecologische aandoeningen is leefstijl een onderdeel wat vanzelfsprekend aan bod komt, ook hier heeft ze een 2-jaarlijkse vervolgopleiding in gevolgd.

Tevens is zij voor de Universiteit van de VU-tutor van eerste en tweede jaars geneeskunde studenten.

Josée woont samen, hun 2 zoons zijn inmiddels het huis uit.

Ze werkt graag in de tuin, roeien en yoga zijn een vast onderdeel in de week, het buiten op het water zijn en moeten focussen op de techniek bij het roeien vindt ze een heerlijke vorm van ontspanning.

Bettyleen de Vries

Bettyleen de Vries

Bekkenfysiotherapeut

Over Bettyleen

Bettyleen de Vries is sinds 1998 geregistreerd bekkenfysiotherapeut. De afgelopen 18 jaar heeft zij gewerkt als praktijkeigenaar / bekkenfysiotherapeut in 3 verschillende praktijken in Haarlem. Het bekken ziet zij als de mooiste specialisatie binnen de fysiotherapie omdat het bekken en de bekkenbodem een aantal essentiele functies in zich herbergt. Verstoring van deze functies kunnen veel impact hebben op het lichamelijk , emotioneel en sociaal welbevinden van een mens.

Haar grootste affiniteit en expertise richt zich op:

• verzakkingsklachten

• pijn tijdens vrijen

• pijnklachten in het bekken / bekkenbodemgebied

• urineverlies/ ontlastingsverlies

• zwangerschap gerelateerde klachten met accent op herstel na de bevalling

• klachten rondom de overgang

• blaasontstekingen

In het Expertisecentrum Curilion streeft zij naar zorgvuldige diagnostiek, met veel aandacht voor het persoonlijke verhaal van de patiënt. Realistische doelen en specifieke functionele trainingen en adviezen zijn speerpunt in het behandelplan.

Ingeborg Timmerman

Ingeborg Timmerman

Seksuoloog

Over Ingeborg

Ingeborg Timmerman is als seksuoloog-nvvs verbonden aan Curilion. Zij werkt sinds 1989 in het medische circuit als en is gewend om de negatieve effecten van lichamelijke klachten in kaart te brengen. Klachten op gynaecologisch gebied kunnen ontwrichtend zijn voor het seksleven van mensen. Gelukkig is dat te verhelpen met deskundig advies.

Zij is samen met Carlie van Tongeren schrijfster van het boek ‘zin in seks! Zo ontwikkel je een sexy state of mind’. Zij werkt als psychotherapeut bij het seksuologisch expertise centrum Haarlem.

“Bij Curilion kan ik veel betekenen voor vrouwen met gynaecologische en bekkenklachten. Lichamelijke klachten hebben veel invloed op onze stemming, zelfvertrouwen en gevoelsleven. Pijn zit natuurlijk niet tussen je oren, maar het ontwricht wel. Als je seksleven negatief wordt beïnvloed door je klachten, lost zich dat vaak niet vanzelf op. Seksuele gevoelens zijn heel kwetsbaar. Ik breng samen met jou in kaart hoe je klacht je beïnvloedt en hoe je de negatieve effecten van de klachten kunt verminderen of wegnemen. Met 1 consult heb je duidelijkheid en een plan van aanpak. Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van: libidoverlies, pijn bij het vrijen, vaginisme, angst om te bevallen, PTSS na bevalling.”

Christien Brouwer

Christine Brouwer

Psycholoog

Over Christine

Dr. Christine Brouwer is gespecialiseerd in de behandeling van problemen in de verwerking van ingrijpende levensgebeurtenissen, vooral op het gebied van ziekte en gezondheid. Individueel, in een relatie of binnen het gezin. In haar werkzaamheden bij Curilion ligt juist dáár de aandacht. Hoe gaat het met je als je lichaam van slag is en hoe ga je om met je lichaam als je hoofd al vol was? Deze interesse voor de medische psychologie stamt al uit haar onderzoekstijd aan de universiteit.
In 1997 promoveerde Christine op onderzoek naar de psychologische gevolgen van voorspellend DNA-diagnostiek voor patiënten en hun partners. Daarna volgde zij de opleiding tot psychotherapeut en aansluitend tot klinisch psycholoog. Naast het voeren van gesprekken is zij actief betrokken bij het opleiden van gz-psychologen en psychotherapeuten.  Onder andere door middel van het geven van supervisie en leer-therapie. Daarnaast zit zij in het bestuur van de NVP, Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie. Zij heeft actief deelgenomen aan het ontwikkelen van psychologische zorg voor kankerpatiënten. Zo schreef zij mee aan de richtlijn ‘aanpassingsstoornis bij kanker’. Verder is zij co-auteur van twee hoofdstukken uit het boek Psychosociale zorg in de oncologie. Christine geeft ook de Houd Me Vast training, een succesvol programma voor het creëren van een hechte en veilige relatie tussen jou en je partner. Tevens werkt zij bij Villa Uitzicht, een samenwerkingspartner van Curilion, waar de aandacht gaat naar weer terug aan het werk bij uitval.

profiel_CurilionFeb2021 (1)

Lidia Bernabei

Dietiste

Over Lidia

Lidia Bernabei is gediplomeerd als dietist aan De Haagse Hogeschool, met een scriptie over primaire cardiovasculaire preventie bij vrouwen in de overgang. Als ervaringsdeskundige heeft zij vervolgens van de menopauze en het vrouwenhart haar specialisatie gemaakt. Tijdens haar studie heeft ze tevens de premaster Gezondheidspsychologie aan de Open Universiteit in Amsterdam voltooid.  Verder heeft Lidia ruim 15 jaar ervaring in de welzijnssector als ondernemer, met het organiseren van gecombineerde leefstijlevenementen (Food to Move) in Nederland en retraites in Toscane.

Als onderzoeker heeft Lidia de effecten bestudeerd van dieet op de gezondheid van het vrouwenhart. Na afronding van haar studie is zij met haar diëtistenpraktijk gestart op twee locaties in Haarlem waarvan één gevestigd binnen het Expertise Centrum voor Vrouwenzorg Curilion, en één aan de Schotersingel in Haarlem Noord.

In haar continue professionele ontwikkeling volgt Lidia regelmatig bijscholingen zoals de “BRAVO leefstijlfactoren en leefstijl coaching” van de Diëtisten Coöperatie Nederland en “Nutrition and Cancer” van Wageningen University & Research.

Lidia is als diëtist geregistreerd bij het Kwaliteitsregister van Paramedici (KP), en is lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD), de Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN), het Kenniscentrum Diëtisten Overgewicht en Obesitas (KDOO), PuurGezond en de Vereniging Arts en Leefstijl.

De kern van haar behandelingen vat Lidia samen als: MyMediDiet Diëtistenpraktijk.

My: Maatwerk en Patient empowerment
Medi: Medische onderbouwing en Mediterrane achtergrond
Diet: Voeding en Leefstijl

Zorgkaart Nederland zegt onder andere:

“Lidia is deskundig en enthousiasmerend. Ze is zeer betrokken bij mijn proces van gezonder en fitter worden”

“Good listener, eager to provide support and advise. Great mental support. Will definitely recommend Lidia”

Aandachtsgebieden                                             

  • Overgewicht, ondergewicht en ondervoeding
  • Vrouwen met hormon gerelateerde klachten (Overgangsklachten, PMS, Endometriosis, PCOS, Hormonale migraine)
  • Cardiovasculair risicomanagement
  • Maag- en darmklachten
  • Oncologische aandoeningen
  • Schildklier disfunctie
  • Post Covid-19 herstel
  • GLI interventie en groepsvoorlichting

In haar praktijk behandelt Lidia ook mannen, met veel aandacht voor genderverschillen bij de dieetbehandeling en rekening houdend ook met psychologische en hormonale aspecten.

 

Van Lidia mag je kennis, maatwerk, empathie en veel begrip voor culturele verschillen verwachten. Blendedcare en het inzetten van eHealth horen bij haar aanpak. Er is bij Lidia geen sprake van ‘kant en klare’ oplossingen, en evenmin strenge behandelingen zoals crash dieting, Anders dan dat, optimaliseert Lidia in samenspraak met haar cliënten hun bestaande voedings- en leefstijlpatronen en komt tot duurzame resultaten, waar plezier en gezondheid in evenwicht blijven.

Ylanga van der Geld

Ylanga van der Geld

Seksuoloog

Over Ylanga

Ylanga van der Geld studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en deed haar co-schappen op Curaçao. Ze voltooide haar opleiding tot radiotherapeut-oncoloog aan het VU Medisch Centrum in Amsterdam in 2010 en in 2016 startte zij haar opleiding in de seksuologie. Sinds 2020 is zij als medisch seksuoloog erkend door de ESSM (European Society of Sexual Medicine). In 2021 registreerde zij zich als seksuoloog NVVS. Ze is de enige radiotherapeut-oncoloog in Nederland, die ook geregistreerd seksuoloog NVVS is.

Na afronding van haar specialisatie radiotherapie, heeft zij tot 2020 als radiotherapeut-oncoloog gewerkt in Melbourne, Curaçao, Het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis en het Leids Universitair Medisch Centrum. Haar klinische stages in de seksuologie deed zij op de afdeling Psychosomatische gynaecologie en obstetrie van het Leids Universitair Medisch Centrum. In 2021 heeft zij een jaar gewerkt als seksuoloog in de revalidatie setting, zowel met jongeren als met volwassenen.

In 2020 startte zij haar eigen seksuologie praktijk ‘Toolsz to Touch’ in Haarlem. Sinds februari 2022 is zij werkzaam in het Spaarnegasthuis als seksuoloog en ook verbonden aan Curilion.

Ze is ook gast docent aan de Nederlandse seksuologie opleidingen van de RINO’s en geeft gast colleges seksuologie aan de Universiteit van Amsterdam en Universiteit van Utrecht.

Daarnaast schrijft ze columns en werkt zo nu en dan mee aan media projecten (o.a. Naakt voor de klas met de Sekszusjes, ‘Club Clit’ van Omroep HUMAN en Late night Talks).

Algemene seksuologie

Pijn bij het vrijen| Geen/minder opwinding ervaren| Geen zin hebben om te vrijen

Verschil in verlangen tussen partners (een wil meer/minder vaak)| Eigen seksualiteit weer willen omarmen/vormgeven na ziekte/ bevalling| Vaginisme; dus niets (meer) kunnen toelaten in de vagina| Erectieproblemen| Te vroege zaadlozing| Problemen met klaarkomen (te vroeg of niet, of niet prettig bijvoorbeeld)| Uitleg over anatomie en hoe seks werkt (dus meer seksuele voorlichting gericht)| Klachten rondom seksualiteit en de menopauze

Subspecialisatie:

Naast seksuologie in bredere zin, richt zij zich op seksuologie na oncologische behandelingen en op mensen met een bi-culturele achtergrond.

Lid: Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie (NVVS)

Lid: Nederlandse Vereniging voor Radiotherapie en Oncologie (NVRO)

Lid: European Society of Sexual Medicine (ESSM)

Lid: International Society of Sexual Medicine (ISSM)

Penningmeester-bestuurslid Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie

Saskia van der Storm

Saskia van der Storm

Praktijkmanager

Over Saskia

Saskia werkt sinds februari 2023 bij Curilion als Praktijkmanager.

Na vele jaren op de afdeling ‘HRM’ van een bank gewerkt te hebben, startte Saskia in 2015 haar coachingspraktijk Storm-Kracht, gericht op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap van vrouwen. “Je persoonlijke missie, visie en strategie kennen, is net als voor een bedrijf ook voor ieder mens de voorwaarde voor succes, wat dat voor jou persoonlijk ook betekent; het geeft je richting in te maken keuzes”, aldus Saskia.

Sinds kort combineert zij haar coachingspraktijk dus met haar werk bij Curilion. “Het voelt heel logisch om mijn ervaring en vaardigheden binnen Curilion in te zetten, omdat ik de visie (https://curilion.nl/onze-visie/) van Curilion volledig steun!”

Colette Hesse

Colette Hesse

Accountmanager Fit@Work/Medisch assistent

Over Colette

Colette werkt sinds januari 2022 bij Curilion als Manager Bedrijfsvoering.

Zij begon haar carrière bij de firma Cytyc, die later doorging als Hologic. Dit Amerikaanse bedrijf is – net als Curilion –  gespecialiseerd in Women’s Health Care. Voor Hologic heeft Colette in Nederland en België een nieuwe methode geïntroduceerd voor het afnemen van uitstrijkjes uit de baarmoederhals. Daarnaast introduceerde het bedrijf nieuwe methodes tegen onder meer excessief menstrueel bloedverlies. Ook introduceerde het bedrijf een nieuwe generatie mammografen in het Nederlands bevolkingsonderzoek naar borstkanker.

In 2009 verruilde Colette de ‘corporate wereld’ voor het zelfstandig ondernemerschap. Eerst werkte zij een aantal jaren in het familiebedrijf in de kledingbranche, daarna nog twee jaar als ondernemer in de mantelzorg.

Een op handen zijnde verhuizing van de thuiszorgonderneming deed Colette beseffen dat zelfstandig ondernemerschap niet haar ultieme droom was. Des te mooier vindt zij het dat ze nu weer is teruggekeerd naar de wereld waar haar werkzame leven begon: de vrouwenzorg!

De ervaring die zij heeft opgedaan als zelfstandig ondernemer is een geweldige basis voor haar werk als Manager Bedrijfsvoering bij Curilion.

Caroline Mathot

Caroline Mathot

Medisch Assistente

Over Caroline

Caroline Mathot werkt als medisch secretaresse bij Curilion en is samen met Marloes van der Veldt uw eerste aanspreekpunt, zowel aan de telefoon als bij een bezoek aan onze kliniek.

Caroline begon haar werkzame leven met een kort avontuur als stewardess bij KLM Cityhopper. Als snel werkte zij in diverse ondersteunende functies bij achtereenvolgens Deloitte, KPMG en Vistra.

Vier jaar geleden begon Caroline als vrijwilliger bij Stichting Bretels, waar zij ook nu nog zeer actief is. In 2021 is Caroline een nieuw avontuur begonnen als coach bij “Wandelen met Caroline”. Ze coacht haar cliënten die te maken krijgen met Burn-out en verlies ervaringen al wandelend in de natuur.

In het najaar van 2021 heeft Caroline zich aangesloten bij het team van Curilion. Caroline staat zij met alle collega’s borg voor een prettig en veilig gevoel bij een bezoek aan Curilion.

Marloes

Marloes van der Veldt

Medisch Assistente

Over Marloes

Marloes van der Veldt werkt als medisch assistent bij Curilion en is samen met Caroline Mathot uw eerste aanspreekpunt.

Voor Marloes bij Curilion kwam, werkte zij als doktersassistente in een huisartsenpraktijk. De zorg zit bij haar dus in het bloed, en dat al meer dan dertig jaar! ‘Het mooie aan dit vak is voor mij het patiëntencontact’, zegt zij, ‘iets voor een ander kunnen betekenen.’

Buiten kantooruren is Marloes een fervent wandelaar. Daarnaast bezoekt zij met vriendinnen graag musea en ook (moderne) balletvoorstellingen.

Carlijn Fransen

Carlijn Fransen

Medisch Assistente

Over Carlijn

Carlijn Fransen werkt als medisch assistent bij Curilion en is samen met Caroline Mathot en Marloes van der Veldt uw eerste aanspreekpunt.

Carlijn studeert geneeskunde aan het LUMC en is dit jaar bezig met het afronden van haar bachelor. Ze start met coschappen in december 2023 en wil zich na het afronden van de master specialiseren in de richting gynaecologie of orthopedie. Naast haar studie en baan traint Carlijn dagelijks als wedstrijdroeier bij een roeivereniging in Leiden.

Voordat Carlijn vast in dienst was bij Curilion heeft ze gewerkt bij Aethon als uitzendkracht. Hier werd zij bij verzorgingstehuizen ingezet op verschillende afdelingen als verzorgende. Zoekend naar meer uitdaging en een baan wat meer bij haar interesses ligt is Carlijn in september 2022 bij Curilion terecht gekomen.

woocommerce-placeholder

Voornaam Achternaam

Functie

Over Voornaam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Faucibus nisl tincidunt eget nullam non nisi. Gravida cum sociis natoque penatibus et magnis.

Mi ipsum faucibus vitae aliquet nec ullamcorper sit. Sit amet justo donec enim diam vulputate. Senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Et odio pellentesque diam volutpat commodo sed. Pharetra massa massa ultricies mi. Nunc eget lorem dolor sed. Morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis. Eu non diam phasellus vestibulum lorem sed risus ultricies. Aliquet nibh praesent tristique magna. Amet aliquam id diam maecenas.

Nunc consequat interdum varius sit amet mattis vulputate enim nulla. Tellus cras adipiscing enim eu turpis egestas pretium aenean pharetra. Ut diam quam nulla porttitor massa id. Lobortis scelerisque fermentum dui faucibus. Aliquam vestibulum morbi blandit cursus risus at. Gravida cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes.

Contact

Praktijkadres:

Prinsessenhof
Zijlweg 148 B (begane grond)
2015 BJ Haarlem

(023) 888 2260

info@curilion.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 08:30-17:00
Telefonisch bereikbaar van 09:00 – 13:00

Correspondentie:
Postbus 685
2100 AR Heemstede

KvK    66056489
BTW   NL856377454B01

AGB Code Stichting Curilion Klinieken 22220954

Administratie:
Infomedics

Contactformulier

    Copyright 2021 © Curilion | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Privacybeleid | Sitemap